Veel opties in bedrijfsgeschenken

Ieder bedrijf wil zich tegenwoordig zoveel mogelijk kunnen onderscheiden van haar concurrentie. Dit proberen de meeste bedrijven vooral online te doen, denkt u bijvoorbeeld aan een aansprekende website, een mooi logo, goede presentatie op de sociale media zoals Facebook en Twitter et cetera. Maar het blijft natuurlijk ook essentieel om fysiek uw bedrijf goed te duiden. Want ook al is uw online positie nog zo sterk dan moet uiteraard ook de fysieke presentie ook daarop aansluiten.

Denkt u bijvoorbeeld aan de aanwezigheid op beurzen. Ondanks de enorme digitalisering blijven wij als mensen natuurlijk het fysieke contact prefereren. Dit zagen we natuurlijk ook al benadrukt worden tijdens de coronacrisis waar mensen na verloop van tijd het thuiswerken zonder fysiek contact steeds meer beu begonnen te vinden. Het thuiswerken is in veel opzichten een prima oplossing maar mensen blijven toch sociale wezens die nu eenmaal fysieke contacten nodig hebben.

Persoonlijke touch

Bij de aanwezigheid op een beurs hoort natuurlijk ook een fysiek product zoals een flyer, pen of iets dergelijks. Het is natuurlijk essentieel dat dit van goede kwaliteit is want de eerste indruk is een daalder waard. En in de praktijk valt het vaak nog enorm tegen om iets te vinden dat er echt uitspringt. Want op een grote beurs bent u natuurlijk niet de enige partij. Het is dus zaak om wat onderscheidends te vinden dat zowel functioneel is als aantrekkelijk. Naast dat het van een hoge kwaliteit moet zijn is een persoonlijke touch natuurlijk ook erg aan te raden.

Denkt u dan aan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en uw logo op een pen of op een usb-stick. Door het dus persoonlijker te maken benadrukt uw nog meer uw merk. Een gepersonaliseerd notitieboek is natuurlijk heel passend en geeft een betrouwbare indruk. Denkt u bijvoorbeeld aan zakelijke gesprekken waarbij nog steeds het gros van de mensen met pen en papier aantekeningen maakt. Dit verhoogt de merkwaarde van uw bedrijf want het is natuurlijk een product voor een langere tijd.

Persoonlijke balpen

Ook een gepersonaliseerde balpen is een heel treffend cadeau. Dit kan dus met uw bedrijfsnaam erop maar u zou ook kunnen denken aan de namen van uw personeelsleden. Op deze manier geeft u uw personeel nog meer een persoonlijke touch vanuit uw bedrijf. De keuze in deze markt is uiteraard reuze. Niet alleen qua kleur, design maar ook qua vormgeving zijn de mogelijkheden uiteraard legio.

Het is dus absoluut de moeite waard om eens een blik in deze markt te werpen om zo de mogelijkheden voor fysieke bedrijfsgeschenken optimaal te benutten. Naast uw eigen specifieke wensen is het ook mogelijk om voor een bepaald specifiek thema te kiezen. Notitieboekjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en modellen om aan elk persoonlijke behoefte te kunnen voldoen. Van milieuvriendelijk notitieboekjes