Stevig dividendrendement Nestle

Fors dividend Nestle

Beleggers in het aandeel Nestle kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Nestle tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 3.08 CHF. Nestle 's dividendrendement ligt dus op 3.09 procent. Het doorsnee dividendrendement van de voedingssector ligt op een zeker aantrekkelijke 3.08 procent.

Dividendrendementen Nestle

aandelenanalyse

Morgen komt het Zwitserse Nestle met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Volgens de meest recente rondvraag aan de analisten komt de totale omzet van het bedrijf uit dit jaar uit op 94.16 miljard CHF. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2022 toen het concern 94.42 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Nestle in beeld plus taxaties 2023

beursgrafiek

Nestle Kopenhagen Denemarken ©

Nestle
Nestle


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 12.79 miljard CHF. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4.85 CHF. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 20.54 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 117 CHF

Laatste adviezen:
  • Sanford C. Bernstein & Co
  • Deutsche Bank
  • Citigroup
    Deze effectenhuizen gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

    Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 274.86 miljard CHF.

    Het aandeel staat om 11.14 0.11 procent hoger op 99.6 CHF.

    Historische koersen Nestle afgelopen 17 jaar

    beursgrafiek nestle

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.