Sanofi-Aventis in Franse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Sanofi-Aventis

Beleggers in het aandeel Sanofi-Aventis kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Sanofi-Aventis nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 3.65 euro. Sanofi-Aventis 's dividendrendement komt hiermee op 3.91 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de farmaciesector ligt op een zeker aantrekkelijke 2.07 procent.

Dividendrendementen Sanofi-Aventis

koersgrafieken

Morgen zal het Franse Sanofi-Aventis haar cijfers over het afgelopen kwartaal aan de pers melden. Over dit kalenderjaar komen de totale verdiensten van het bedrijf uit volgens de analisten uit op 44.71 miljard euro. Dit is licht minder dan de omzet over 2022 toen het concern 45.39 miljard euro ontving.

Historische omzetten en resultaten Sanofi-Aventis in beeld plus taxaties 2023

beurskoersen

Sanofi-Aventis Amsterdam Nederland ©

Sanofi-Aventis
Sanofi-Aventis


De meeste analisten gaan voor 2023 uit van een nettowinst van 10.01 miljard euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 8.1 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 11.53.

Actuele koersdoelen nabij de 98 euro

De laatste 3 adviezen voor de farmaceut zijn afkomstig van Deutsche Bank , Morgan Stanley en JP Morgan.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 116.94 miljard euro.

Het aandeel staat om 17.35 0.98 procent hoger op 93.36 euro.

Historische beurskoersen Sanofi-Aventis

beurskoersen sanofi-aventis

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.