Signify bij hoogste dividendaandelen in Nederland

Fors dividend Signify

Beleggers in het aandeel Signify kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Signify nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1.52 euro per aandeel. Signify 's dividendrendement komt hiermee op 5.06 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de producenten van huishoudelijke goederen ligt op een prima 3.43 procent.

Dividendrendementen Signify

financiële analyse

Morgen presenteert het Nederlandse Signify haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit volgens de analisten uit op 6.77 miljard euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2022 toen het bedrijf 7.51 miljard euro binnen kreeg.

Historische omzetten en resultaten Signify in beeld plus taxaties 2023

aandelenanalyses

Hertz Global Holdings Inc Dortmund ©

Signify
Signify


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 371 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2.86 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 10.5 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 3.75 miljard euro.

Het aandeel staat om 15.31 1.63 procent lager op 30.02 euro.

Historische beurskoersen aandeel Signify

aandelenanalyses signify

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.