NedSense enterprises n.v. benoemt Jaap Bastiaansen (1965) als Chief Financial Officer

In deze functie is Bastiaansen verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering van zowel de holding NedSense enterprises n.v. alswel van de dochterondernemingen zoals NedGraphics, De Financial Controller functie voor de groep vanuit New York komt hiermee te vervallen.

Sinds 2008 was Bastiaansen Chief Financial Officer bij Mapper Lithography. Hieraan voorafgaand was hij werkzaam bij Philips Electronics in diverse financiële functies vanaf 2001. Hij begon zijn carrière bij MeesPierson en werkte zes jaar voor Deutsche met de technologiesector als aandachtsgebied.

Informatietechnologie afgerond aan de Universiteit van Nijmegen en heeft zijn MBA behaald bij de Rotterdam School of Management. “In de huidige fase van groei werd het een absolute noodzaak om een volwaardige CFO te benoemen die tevens de dagelijkse directie versterkt. Met de inmiddels ook is geaccordeerd op onze buiten plannen op het gebied van zowel product ontwikkeling als commerciële expansie een belangrijke impuls kunnen geven. Financieel inhoudelijke ondersteuning van een collega met gevoel voor de snel veranderende technologie sector zoals Jaap Bastiaansen, is Pieter Aarts, Chief Executive Officer bij NedSense enterprises n.v.